Studio Mols er et design Studio i Mols Bjerge, hvor kunst og design smelter sammen for at skabe forbindelse mellem din vision og verden omkring os

HVAD KAN STUDIO MOLS

Spænder bredt og rammer plet

Den kreative palet spænder bredt og der balanceres elegant mellem det digitale og det håndgjorte, idet  der trækkes inspiration fra begge verdener for at skabe enestående løsninger.

Branding & Webdesign
Cover Design
Posters & Print
Vægmaleri & Dekoration
Kunst & Illustration

HVAD HAR DU BRUG FOR

Få visualiseret
din vision

Hos Mols Studio arbejdes der i et raffineret spændingsfelt mellem det håndgjorte og det digitale. Uanset om din vision kræver et smukt bogomslag, der fanger essensen af din historie, en skræddersyet grafisk identitet, der styrker din virksomheds karakter, eller kunstneriske illustrationer, der bringer dine ideer til live, er vi her for at omsætte dine kreative drømme til virkelighed. 

Lidenskaben for design og kunst understøttes af tekniske færdigheder for at levere skræddersyede løsninger, der skiller sig ud.

Lad os sammen bringe din vision til live med Studio Mols

Branding

& Webdesign

Cover Design

Bøger & Vinyl

Trykte Medier

Posters & Print

Vægmaleri

& Dekoration

Illustration

& Bestillingsværker

Brev fra Mols

Har du lyst til at modtage inspiration og tip og tricks til din branding?

Eller vil du være den første til at modtage nyheder om nye værker på shoppen, så send dit navn og mail og modtag en månedlig digital flaskepost fra Mols.

mia@studio-mols.dk

+4521 44 47 43

Følg Studio Mols

Studio Mols er placeret midt i Mols Bjerge, hvor inspirationen hentes i forbindelsen og nærværet mellem mennesker og deres omgivelser