BRANDING & WEBDESIGN

Et unikt visuelt univers

Sammen former vi dit virksomhedsbrand og skaber den helt rigtige fortælling ud fra din unikke historie. Med Studio Mols får du en skræddersyet visuel identitet, der gør indtryk og skaber forbindelse til din konkrete målgruppe. 

Har du brug for logo, designguide, brandstrategi og website eller skal du bare have støvet det gamle brand lidt af, så finder vi en løsning der passer lige præcis dig. 

COVERDESIGN

Omslag til bøger og vinyler

Studio Mols skaber iøjnefaldende og målrettede omslag til bl.a bøger og vinyler, der fanger essensen af din kreation.

Indpakningen er det første del af en samlet fortælling, en læser eller lytter møder i et værk. Lad os sammen skabe det helt rigtige cover, der forvandler din historie til et heltstøbt kunstværk.

Trykte medier

Posters & Print

Studio mols designer trykt materiale som er designet til at fremhæve din unikke fortælling? Vores ekspertise omfatter design af plakater, print, brochurer, kataloger og visitkort m.m, der kommunikerer dine budskaber effektivt.

Lad Studio Mols omsætte dine kreative visioner til imponerende trykte materialer, der forbedrer din online synlighed og efterlader et varigt indtryk på dine målgrupper

dekoration

Vægmaleri og vinduesillustration

Studio Mols tilbyder vægmaleri og illustration på vinduer på f.eks butiksfacader, i institutioner, men også i private hjem. Vores kunstværker i stor skala er designet til at forvandle og forbedre dit fysiske miljø.

Med vores kreative og tekniske kompetencer kan du forvente imponerende vægmalerier og vinduesillustrationer, der beriger dine omgivelser.

Kontakt Studio Mols for at skabe unikke visuelle udtryk, der tilpasser sig din personlige eller erhvervsmæssige fortælling.

Kunst

Illustration & Bestillingsværker

Studio Mols kunstværker og illustrationer er skabt med præcision og lidenskab, og vi tager også imod bestillingsværker.

Studio Mols bringer din kreativitet til live gennem kunst og illustrationer, der udtrykker dine unikke ideer. Uanset om det er til personlig fornøjelse eller som en særlig gave, kan vores værker være en varig del af din verden.

Brev fra Mols

Har du lyst til at modtage inspiration og tip og tricks til din branding?

Eller vil du være den første til at modtage nyheder om nye værker på shoppen, så send dit navn og mail og modtag en månedlig digital flaskepost fra Mols.

mia@studio-mols.dk

+4521 44 47 43

Følg Studio Mols

Studio Mols er placeret midt i Mols Bjerge, hvor inspirationen hentes i forbindelsen og nærværet mellem mennesker og deres omgivelser