Cover design

Lindhardt & Ringhof

Siden 2020 har Studio Mols leveret mere end 1500 digitale covers til E-bøger og lydbøger for forlaget Lindhardt & Ringhof.

Jeg har gennem tiden arbejdet med mange forskellige forskellige genrer som skønlitteratur, poesi og faglitteratur og mange store forfatterskaber som Johannes V. Jensen eller Shakespeare, samt mange andre mere eller mindre kendte forfattere. 

Det er spændende at designe omslag til de klassikere som Tolstoy eller Goethe, men lige så givende er det at skabe en ny identitet for et “ukendt” forfatterskab. 

Motiv og titel bør smelte sammen til en helhed, hvor titlen også udtrykker bogen visuelt. Når jeg designer cover til digitale bøger, skal jeg altid tænke på, at de skal være lette at aflæse i et lille format, da de ofte vises som miniaturebilleder i podcast- eller lydbogsapps. Derfor fokuserer jeg meget på kontraster og sørger for, at hårstregerne i en skrifttype ikke er for tynd. Teksten bør være iøjnefaldende, men ikke så meget, at den skiller sig for meget ud fra resten af layoutet. 

Brev fra Mols

Har du lyst til at modtage inspiration og tip og tricks til din branding?

Eller vil du være den første til at modtage nyheder om nye værker på shoppen, så send dit navn og mail og modtag en månedlig digital flaskepost fra Mols.

mia@studio-mols.dk

+4521 44 47 43

Følg Studio Mols

Studio Mols er placeret midt i Mols Bjerge, hvor inspirationen hentes i forbindelsen og nærværet mellem mennesker og deres omgivelser